VvE beheer

VvE’s verschillen van elkaar; qua gebouw, qua beschikbare kennis en qua wensen. Holland Complex Beheer BV past haar dienstverlening daar graag op aan. Om u op weg te helpen vindt u onderstaand per module een beschrijving van de mogelijke dienstverlening in deze module. Graag gaan wij met u in gesprek om af te spreken hoe we de dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de wensen van uw VvE.

Beheer ledenadministratie

Wij verzorgen voor u de ledenadministratie en organiseert de vergaderingen. Onze kennis wordt regelmatig ververst door opleiding en seminars. Daardoor kunnen wij u optimaal ondersteunen.

Financieel beheer

Wij ondersteunen uw vereniging ook bij het voeren van de administratie. Wij bieden een volledig pakket van diensten waarmee u alle administratieve zaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Informatie & communicatie

Bij Holland Complex Beheer BV heeft u uw eigen accountmanager die bekend is met uw complex. Korte en heldere lijnen. Uw VvE heeft een eigen portal waar u terecht kunt voor alle belangrijke documenten van uw vereniging.

Technisch beheer

Wij staan voor complete begeleiding, tijdig periodiek onderhoud en snelle opvolging bij storingen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week met vakkundige mensen.

Planmatig onderhoud

Een appartementencomplex in een goede bouwkundige staat bepaalt voor een belangrijk deel uw woonplezier en ook de waarde van uw appartement. Wij verzorgen een gedegen Meer-Jaren-Onderhoud-Plan in samenhang met de financiële positie zodat bouwkundig onderhoud structureel en betaalbaar wordt uitgevoerd.

Bestuurlijke taken

Bij met name grote verenigingen komt het voor dat er ook bestuurlijke taken gewenst zijn. Ook hierin kunnen wij uw bestuur ondersteunen.